FAQ – Vi i Naturskolen

Oftest stillede spørgsmål 

 

Hvad er Vi i Naturskolen?

”Vi i naturskolen” introducerer alle børn og unge til Varde Kommunes naturskønne områder og unikke kulturhistorie, sideløbende med at børnene lærer at passe på deres omgivelser ved at genbruge og sikre drikkevandet for fremtidige generationer. De obligatoriske læringsforløb afspejler Varde Kommunes vision – ”Vi i Naturen” – idet flere af aktiviteterne både foregår i og handler om den lokale natur eller den kultur som har påvirket den.

 

Hvem er aktørerne bag Vi i Naturskolen?

Vardemuseerne LÆRING

Skoletjenesten v. DIN Forsyning

NaturKulturVarde

Børn og Læring, Varde Kommune

 

Hvor afvikles mit forløb?

Det fremgår at hvert forløbs underside aller af lærervejledningen for det enkelte forløb, som du kan finde ved at klik på det pågældende klassetrin på forsiden.

 

Hvad er mulighederne for transport?

Skolerne arrangerer selv transport og vælger således selv transport form.  Alt afhængigt af skolens placering i forhold til forløbet, kan eleverne gå, cykle, køre i bus, køre i tog eller skolen kan arrangere forældrekørsel.

Dog kræver 7. årgangs forløbet at eleverne kan transporteres i løbet af dagen fx i bus.

Ved transport med tog eller bus tilbyder Varde kommune økonomisk støtte til flere af forløbene. Læs mere om dette på siden her, unden fanen: Transport

 

Jeg kan ikke finde svar på mit spørgsmål i lærervejledningen?

Kontakt den enkelte formidler via de kontaktoplysninger som er opgivet i lærervejledningen.

 

Kan specialklasserækken deltage?

Ja, forløbene er også obligatoriske for Specialklasse rækken og følger klassetrinnene som på almen området.

Book jeres forløb og  tag derefter direkte kontakt til den enkelte udbyder i god tid før jeres booking, og aftal læringsforløbets omfang og indhold med den ansvarlige formidler. Alle læringsforløbene tilpasses gerne til specialklasserækken.

Kan elever med mobilitets problemer deltage?

Ja. Book jeres forløb og  tag derefter direkte kontakt til den enkelte udbyder i god tid før jeres forløb, og aftal læringsforløbets omfang og indhold med den ansvarlige formidler.

Fandt du ikke svar?

Skriv og spørg Troels på tr@vardemuseerne.dk