Børnehaveklasse “Varme om vinteren”

Varme om vinteren – besøg på skolen

Undervisningsforløbet “Varme om vinteren” er et tværfagligt samarbejde mellem henholdsvis Vardemuseerne LÆRING, NaturKulturVarde og Skoletjenesten i DIN Forsyning. Målet er at give eleverne i 0. klasse indblik i vinterens store udfordring for dyr og mennesker: at holde på varmen.

I kan her nedenfor se fordelingsnøglen for Varmeomvinteren for skoleåret 21/22.  Fordelingsnøglen er opdateret i forhold til den nye skolestruktur, I skal derfor være opmærksomme på at den derfor er andereledes end tidligere år.

Forløbets omdrejningspunkt er et besøg på skolen af en formidler fra enten Vardemuseerne, NaturKulturVarde eller DIN Forsyning. Se fordelingsnøglen for skoleåret 21/22, ovenfor, for at se lige netop hvem I skal have besøg af.

Vær venligst opmærksom på om det er Vardemuseerne, NaturKulturVarde eller DIN Forsyning. Der er nemlig tale om tre forskellige forløb og tidsrum. 

I tilfælde af samlæste klasser skal I booke et forløb hvert år og følge fordelingsnøglen. På den måde vil jeres elever ikke opleve gentagelser, netop fordi der er tale om tre forskellige forløb.

Besøget bestilles via bookingsystemet her.

Er der spørgsmål til materialet, kontakt da venligst udbyderen.

Har I generelle spørgsmål kan I skrive til TR@vardemuseerne.dk

Download den fælles lærervejledning og Varme om vinteren fælles undervisningsmateriale

Besøget fra NaturKulturVarde:

Besøget fra Vardemuseerne: